Grip-Lock Stuurslot Groen

Het ORIGINELE GRIP-LOCK stuurslot:

 

 

 

Een Grip-Lock slot beschermt je motor/scooter/brommer snel en efficiënt tegen diefstal. Het slot wordt gemonteerd op het stuur en vergrendelt zowel de gashendel als deremhendel. Het in- en uitschakelen van de Grip-Lock duurt slechts 10 seconden. Deze vergrendeling is schoner en gebruiksvriendelijker dan de omslachtige en vuile kettingen en/of andere vergrendelingen.

 

Het systeem maakt gebruik van vierstaven van versterkt veerstaal in een nylon behuizing, de vergrendeling is zeer bestendig tegen aanvallen met zagen of dergelijke en tevens zeer corrosiebestendig. Dieven zullen uw voertuig met rust laten aangezien het slot zeer duidelijk zichtbaar is en u kunt het ook niet vergeten te ontgrendelen voordat u wegrijdt, in tegenstelling tot andere sloten.

 

Met een gewicht van slechts 330gram en compacte afmetingen van 15 x 4,5 x 5 cm past de Grip-Lock is het makkelijk mee te nemen, waardoor het systeem zo gebruiksvriendelijk is, dat u het dagelijks zult gebruiken. Het slot is geschikt voor handgrepen tussen 27mmen 38mm dmv bijgeleverde passtukken. Omdat het slot via de voorkant ver- en ontgrendeld moet worden, is het lastiger als er handkappen aanwezig zijn. Grip-Lock is compleet corrosiebestendig en extreem duurzaam.

 

 

 

Iedere verpakking bestaat uit:

 

1x Origineel Grip-Lock stuurslot

 

2x Sleutels

 

Passtukken

 

 

Letop: niet geschikt voor Harley motoren en bij gebruik van handkappen.

€ 59,95
In voorraad